Dom > O nama > Naša prednost

Profesionalni dizajneri

Goldea imaju Francuska tim profesionalnih dizajnera i elita, gdje se preporučuje od strane UNESCO kao Design Center Francuske.

Goldea proizvodi poseduju duh dizajna Francuske romantične mode, ali su pristupačni zeleni luksuz. Donose klijenti svjetskih modnih po razumnoj cijeni.

Svake godine nudi više od 50+ nove stavke za naše klijente, Goldea pomoći klijentima da izbjeći cijenu konkurenciji s drugim konkurentima.

Za vaše OEM proizvode, Goldea vam takođe može pružiti profesionalne savjete kako biste poboljšali svoje proizvode na pogodniji nivo.

Jedno-na jedno dizajnirano rešenje, Goldea može dizajnirati jedinstveni i atraktivan izložbeni salon naročito za vas.

Nema više oklevanja, nema više čekanja, izaberite Goldeu, izaberite profit i zaradite.

Naš certifikat

U 30 godina, Goldea stvorio 84 patenata, a osvojio 287 počasti vrata industrijske.

Goldea imaju mnogo certifikat za tako da odgovaraju klijentima potrebna kao EO, E1, CE, Roch FSC i drugih ekoloških certifikata.

Kao zrela kompanija, koja ima osjećaj društvene odgovornosti, Goldea i ispunjavaju najviše zahtjeve kvalitete kao što je navedeno u ISO9001, ISO14000: 14001, BSCI i drugi sistem kontrole stroge kvaliteta.

Proizvodna oprema

Goldea poseduje moćnu tehnologiju, preciznu kontrolu i naprednu liniju za montažu. Sarađuje sa svijetom najveći Machine Company SCM iz Italije i Homag iz Njemačke, Goldea prihvaća kako inozemstvo kupaca OEM, ODM i druge suradnje. Goldea će sve vreme nositi koncept međunarodne prodaje i profesionalni servisni duh pružanja prvoklasnih proizvoda i usluga za širu prepoznatljivost od kupaca.


Naši klijenti

Goldea ima oko 83 klijenata koji su sarađivali sa Goldea za više od 10 godina, a neki od njih su svjetski poznati poduzeća, kao što su OBI, Kohler, Saint-Gobain; Kingfisher, Leroymerlin; ACE, SACO, Maxeda, Travis Perkins, Mitre 10 i Hornabach.