Unutarnja Bifold vrata i unutarnjih drvenih vrata od kuće fronti

Unutarnja Bifold vrata i unutarnjih drvenih vrata od kuće fronti

Artikl broj: DP13AF-925

Dimenzije: Širina: 600-900mm;

Visina: 1.450-2.100 mm

Prilagodite prostor: 2350 * 1100 * 40 mm

Opis

Artikl broj: DP13AF-925

Dimenzije: Širina: 600-900mm;

Visina: 1.450-2.100 mm

Prilagodite prostor: 2350 * 1100 * 40 mm

Jamstvo: 5 godina ograničeno jamstvo

Karakteristike: Različite punjenje kao što su MDF trake, saće i cijev particleboard upoznati različite potrebe i cijena razini

Naziv: Unutarnja bifold vrata i unutarnjih drvenih vrata od kuće fronti

Zašto Goldea?

GOLDEA je osnovana u 1986, je profesionalni proizvođač i izvoznik froDR08R - 806m porculan.

GOLDEA je posvećena osigurati jedno zaustavljanje rješenje za svaku obitelj, s različitim proizvodima uključujući unutrašnjih vrata, kupaonica ispraznost, garderoba, kao i parket.

GOLDEA Izvozi u više od 70 zemalja, profesionalni u izvozu

1. trajan i ekološki PVC: Goldea nanesite debelim PVC folijom (18s) i Japan uvezene PP filma, koji je ekološki i čovječji-prijazan, i kvaliteta filma dovesti do dug životni vijek vaših vrata.

2. Ispuna razne opcije: različite ispunjenje kao što su MDF trake, drveni štapići, saće papira kao cijev particleboard upoznati različite potrebe i cijena razini

3. HENKEL ljepila: Goldea Primjena kvalitetnih ljepila uvezene njemački da bi se spriječilo pucanje, koje osiguravaju stabilnu i potpune vrata

4. četiri strane debljine rubne: Goldea Primjena debljine četiri strane PVC rub nijansiranja (80-ih), koji će spriječiti oštećenja tijekom transporta, a također je super Vodootporan.

Proizvodi


Kontrast boja: metalik osjećaj i oštar kontrast za visoke vid udar.

Raznih dizajna: Jednostavan, ali elegantan dizajn može zadovoljiti različite kupca okus.

Slučaju projekata

Tvornica informacija

Tvornica:

1. Goldea primijeniti njemački Homag stroj za rezanje, sa automatski utovar i istovar sustav, do veličine točnost 10s, postići cilj jedan radnik za cijeli rad linija.

2. 9 Tajvan strojeva za graviranje s dijamantom svrdlo, čime se osigurava glatke linije.

3. prašine besplatno ljepilo sprej sobu sa predenje polica osigurati čak proširiti ljepilo na površinu zaslona, nude i radnik dobru radnu okolinu.

4. laminiranje stroj pružaju dobru prionjivost okruženje za PVC folijom laminiranja 60 sekundi vrijeme garancija kvalitete PVC snimio odbora.

5. 26 hladnim stroj će očvrsnuti vrata i osigurati sjajna površina.

6. piljenje stroj postići simultano rezanje dva ruba, koje će deformirati vrata.

7. Goldea primijeniti prijevoz linija od početka do kraja, zaštitu površine vrata, a također smo jedina korisnika u Kini.

8. Japan rupu bušenja stroj garancija točne rupu pozicija, dubina i veličina.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. koliko zaposlenih se u vrsti posla?

Totalno, 1000 ljudi; 40 od koji se fokusiraju na posao sa stranim klijentima i više od 1000 ljudi su u proizvodna linija.

2.what je unutrašnjost drvena vrata?

Očigledno ne možemo napuniti MDF trake, drvo trake, čvrste jezgre, kocka iverice, saće papira, PU pjena, itd. Obično koristimo MDF trake.

3. mogu upoznati složen sekcijska vrata?

Sectional složen vrata dijeli na tri vrste: Mokha vrata serije, Lai Marijan vrata serije, serije svojih vrata. Donesu nacrtati provrt pin strukture. Izrađuju se od punog drva i MDF materijal, premazati PVC/PP folija. Srednja ploča je MDF odbora čvrste jezgre. Na vrhu željeznicom, dno tračnice i stiles korištenje punog drveta.

4. koliko dana za masovno proizvoditi?

Potrebno je 30-40 dana nakon što smo potvrdili sve ilustracije.


Dobrodošli u kupi kvalitetan interijer bifold vrata i unutarnjih drvenih vrata iz doma fronti s konkurentnim cijenama iz naše tvornice. Kroz godine razvoja, sada poznati smo kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača razni namještaj. Možete biti uvjereni da kupi.

Srodni proizvodi

Upit